Általános Szerződési Feltételek és Adatkezelési Szabályzat

Az alábbi feltételeket a Felhasználó a honlap böngészésével, regisztrációval, ill. megrendeléssel automatikusan elfogadja.

Az üzemeltető fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására.

A Jogi Nyilatkozat hatálya

Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a http://pdp.hu; http://rendszermarketing.hu; http://marketinginnovator.hu; http://sikerszimbolum.hu; http://onlinemilliomos.hu; http://siteinnovator.hu http://cegenciklopedia.hu domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére (ékezetes és ékezet nélküli formában), valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra.

A Jogi Nyilatkozat érvényes 2017. szeptember 25- től visszavonásig.

A honlap üzemeltetője

A honlap üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév: RendszerMarketing Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely címe: 1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 107-115. A. ép. 1. em. 9.

Adószám: 23000283-2-43

Közösségi adószám: HU23000283

Cégjegyzékszám: 01-09-948367

Európai egyedi azonosító: HUOCCSZ.01-09-948367

Statisztikai számjel: 23000283 4799 113 01

Főtevékenység: 4799 – Egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem

Ügyvezető: Török Annamária (+36-20/566-6256)

Bankszámlaszám : OTP 11721002-21455481-00000000

Nemzetközi (IBAN) bankszámlaszám: HU81117210022145548100000000

BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB

Az online fizetés szolgáltatója: Barion Payment Zrt., MNB engedély száma: H-EN-I-1064/201

Nyilvántartást vezető cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Tárhely szolgáltató adatai:

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft., (+36-1/789-2789, support@tarhely.eu)

Hírlevélküldő és CRM szolgáltató adatai:

SalesAutopilot Kft., (1089 Budapest, Golgota utca 3, http://salesautopilot.hu)

Ügyfélszolgálatunk:

Telefon: +36-20/566-6256  (normál díjszabású)

E- mail: iroda@rendszermarketing.hu

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása

Regisztráció (feliratkozás, feliratkozás feltételei, leiratkozás)

A regisztrációval, vagy regisztráció nélkül elérhető ingyenes digitális termékek letöltésével, illetve vásárlás során (mindhárom esetben) a Felhasználó elfogadja a jelen ÁSZF feltételeit. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Szolgáltató és a honlap látogatója / felhasználója között.

A felhasználó a regisztráció/feliratkozás alkalmával a következő információkat adja meg: email cím, vezetéknév és keresztnév, telefonszám, weboldal, település. Az üzemeltető a NAIH-hoz bejelentett adatkezelő.

A szolgáltató nem felel a regisztráció során megadott adatok pontatlanságából eredő károkért. A regisztráció során megadott adatokat a felhasználó azonosítására, valamint a számla kiállítása, ill. hírlevél küldése céljából kezeli a szolgáltató. Az adatok pontosítását a felhasználó e- mailen, telefonon, illetve adatmódosító űrlapon keresztül kérheti a szolgáltatótól.

A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e- mail cím céges, üzleti használatú, vagy olyan személyes e-mail cím, amelyet kifejezetten azért adott meg, hogy arra leveleket, küldeményeket és információkat kapjon a szolgáltatótól.

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Feliratkozó kifejezetten hozzájárul a reklám tartalmú üzenetek és küldemények fogadásához a megadott elérhetőségein.

Bármely regisztrációs űrlapon történő feliratkozás, vagy termékrendelés egyben a központi hírlevelére történő feliratkozást is maga után vonja automatikusan. Természetesen minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését.

Nem szerepel leiratkozási link a termékrendelési és a közvetlenül a feliratkozást visszaigazoló rendszerüzenetekben – pl. számal e-mail (ti. ezek egyszeri üzenetek).

Az adásvételi szerződés létrejötte (vásárlás, megrendelés)

Ha a felhasználó megrendelést küld a honlapon található bármelyik űrlapon keresztül, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között.

A felhasználó elfogadja, hogy a honlapon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes megrendeléseket indoklás nélkül, pl. versenyérdek-ütközés miatt elutasítson. Ezzel szemben a megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

A Megrendelő a megrendelési űrlap oldalán lévő összes információt és feltételt a megrendelési űrlapon található “Megrendelés”,  “Megrendelés véglegesítése”, „Megrendelés elküldése”, “Előfizetés elindítása”, gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el.

A megrendelés véglegesítése előtt a Felhasználónak lehetősége van adatait ellenőrizni és javítani. Amennyiben a Felhasználó hibás adatokkal küldte el megrendelését, ezt a Szolgáltató elérhetőségein e-mailben vagy telefonon jelezheti.

Árak, fizetési feltételek

A honlapon közzétett árak a végső fogyasztói árak, áfát nem tartalmaznak – tekintettel arra, hogy a Szolgáltató cég alanyi mentes.

Lehetséges fizetési módok:

1. Bankkártyás fizetés (Barion)

2. Banki átutalás (előre utalás).

A honlap bármely megrendelési űrlapjának kitöltésével a Megrendelőt fizetési kötelezettség terheli. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés visszaigazolásától számított legkésőbb 8 napon belül köteles kiegyenlíteni a megrendelt termék, szolgáltatás árát.

Vásárlás folyamata (megrendelés, teljesítés feltétele)

A Megrendelő elküldi megrendelését a honlapon található bármely űrlapon keresztül. A Szolgáltató legfeljebb 48 órán belül e-mailen megküldi a Megrendelő részére a visszaigazolást, mely tartalmazza a fizetési feltételeket, melyet a Megrendelő önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismer el.

A termék, szolgáltatás árának kiegyenlítését követően 72 órán belül a Szolgáltató e-mailben megküldi a Megrendelő részére a megrendelt termék hozzáférésének linkjét, ha szükséges, jelszavát, vagy egyéb információkat a termékről illwtve postázásról.

Amennyiben a Megrendelő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének a Szolgáltató megtagadja a megrendelés teljesítését.

Elállási jog

A Megrendelő jogosult a vásárlástól 14 napon belül elállni. Ez esetben a Megrendelő 14 napon belül visszakapja a termék árának teljes összegét.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az elektronikus úton küldött, digitális tartalmak, termékek esetében amennyiben a Szolgáltató teljesítette szerződéses kötelezettségeit, és a Megrendelő a megrendelést visszaigazoló e-mailben megküldött digitális termék hozzáférésének linkjére kattint, azt megnyitja, letölti, vagy bármilyen módon elkezdi használni, elveszíti az elállási jogát.

Garanciák és akciók

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.

A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók, és visszamenőleg nem érvényesek.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár.

A Megrendelő az aktuális feltételekkel vásárolja meg az adott terméket, szolgáltatást.

A termékekre – egyes esetektől eltekintve – nem vonatkozik garancia. A 14 napos elállási határidő után terméket nem vásárolunk vissza, befizetett összeget nem térítünk vissza.

Amely termékre – ettől eltérően – garancia vonatkozik, az adott garancia feltételei a rendelési űrlapot tartalmazó honlapon vannak részletezve.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben ügyfeleinek ajándékba adjon terméket, vagy szolgáltatást. Az ügyfelek, megrendelők nem élhetnek panasszal, jogorvoslattal, vagy pénzvisszatérítési kérelemmel olyan esetben, ha olyan terméket, szolgáltatást kapnak ajándékba, melyet előzőleg már megvásároltak.

Az ajándékok nem válthatók pénzre.

Tréning és rendezvény-jelentkezés lemondása

Élő tréning/rendezvény előtti 3. napig a Megrendelő visszamondhatja a jelentkezési szándékát elektronikus, írásos formában (e-mailben), ebben az esetben a Szolgáltató visszautalja 30 napon belül a program díját.

Amennyiben a lemondást 3 napon belül jelzi a Megrendelő, a lemondott képzésre befizetett részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség, és az addig be nem fizetett tréningdíjat a Szolgáltató kiszámlázza a Megrendelő részére, mivel a tréninget, rendezvényt a le nem mondott (3 napon kívül lemondott) jelentkezésére tekintettel szervezi.

A Rendszermarketing Enciklopédiára vonatkozó speciális információk

Mi is a Rendszermarketing Enciklopédia?

A Rendszermarketing Enciklopédia formátumát tekintve egy A4-es méretű havi kiadvány. A havi részeket gyűrűs mappában lehet gyűjteni.

Az egyes részek általában 60-200 oldalasak, és mindig megadjuk majd, hogy az adott részt melyik mappába kell lefűzni.

Összesen 6 mappa létezik – egy cég 6 divíziójának megfelelően:

Cégvezetés
Pénzügyek
Szervezés
HR (Szervezetfejlesztés)
Termelés
Promóció (Vevőszerzés)
Ha olyan havi részt küldünk, amihez nem volt még mappája, azt is postázzuk a csomagban, automatikusan. A mappákért külön fizetni nem kell.

Hogyan lehet előfizetni az Enciklopédiára?

A http://cegenciklopedia.hu oldalon töltse ki a megrendelő űrlapot – ezt követően minden hónapban levonjuk az előfizetés havidíját a kártyájáról (vagy utalás esetén minden hónapban díjbekérőt küldünk).

Az előfizetést bármikor következmények és indoklás nélkül lemondhatja.

Melyik hónapban melyik részt fogom megkapni – melyik az első rész?

Az előfizetése elindításakor, illetőleg minden hónapban külön megadhatja, melyik résszel szeretné kezdeni, illetve folytatni az előfizetését, tehát nem muszáj sorrendben haladni azon Enciklopédia részek tekintetében, amelyek már kész vannak.

Ha nem ad meg ilyet, akkor az első, még hiányzó részt fogjuk küldeni.

FONTOS:

Az előfizetés MINDENKÉPPEN a 11-es sorszámú résszel indul, melynek címe: A Rendszermarketing Cégfejlesztési Módszertana.

Hogyan tudom megvásárolni az eddigi összes részt?

Ha szeretné megvásárolni egyben az összes, már kiadott részt, akkor egyeztessen az ügyfélszolgálattal és Önnek is találunk olyan konstrukciót, ami lelkesíteni fogja!

Ha az összes, már elkészült résszel rendelkezik, akkor utána a megjelenés sorrendjében (szintén havonta) fogja kapni az új részeket.

Előfizetés nélkül, csak a meglévő részeket NEM lehet megvásárolni. Ennek az az oka, hogy sok kiegészítő szolgáltatás jár az Enciklopédia mellé, melyekre a garantált eredmény érdekében RENDSZERESEN szükség van, így nem nélkülözhetőek.

Mikor van az előfizetés havi fordulónapja?

A havi fordulónap , amikor az új havi részt postázzuk Önnek – az előfizetése megkötéséhez képest 30 nap.

Tehát, ha mondjuk ma 14-e van, akkor minden hó 14-e körül lesz az Ön személyes fordulónapja. (Nyilván, mivel a hónapok nem egységesen 30 naposak, így ez a dátum pár napot előre-hátra vándorol.) Ha szeretne másik fordulónapot kérni, jelezheti nekünk, és átállítjuk egy Önnek még kedvezőbb napra.

Ha bankkártyával hozza létre az előfizetését, akkor figyelnie sem kell a havi fordulónapra – ha le tudjuk emelni a kártyáról az előfizetési díjat, akkor automatikusan küldjük is a csomagot.

Hogyan lehet lemondani az előfizetést?

Minden fordulónap előtt egy héttel e-mailben értesítjük – ugye ebben az e-mailben lesz lehetősége azt is megadni, melyik részt szeretné következőnek megkapni, illetve az előfizetését is az ezen e-mailekben elhelyezett linkkel, egy kattintással bármikor lemondhatja – nincs semmilyen következmény. Még indokolni sem szükséges.

(Bármelyik havi e-mailben lévő linkre kattinthat, mindegyikkel le lehet mondani az előfizetést.)

Mennyibe kerül az előfizetés?

A Rendszermarketing Enciklopédia – azaz a professzionális és leginnovatívabb vállalkozásfejlesztés teljes dokumentációjának – előfizetési díja havi 20.000 Ft (alanyi áfamentes).

Mennyibe kerül a csomagolás és a kiszállítás?

Díjmentes! A csomagolás és postázás költségét – akár csak a gyűrűs mappák díját – átvállaljuk Öntől!

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával vagy átutalással.

A bankkártyás fizetési mód előnye, hogy nem kell észben tartania a fordulónapot, nem kell figyelnie az e-mailjét, mert a havidíjat automatikusan levonjuk a kártyájáról. (Erre majd külön felhatalmazást kell adnia az űrlapon, a legalul lévő jelölőnégyzet bepipálásával.)

Átutalást is választhat, de ez esetben a csomagot nem tudjuk fordulónapon automatikusan postázni, csak a pénz beérkezése után.

Figyelem: Késedelmes fizetés esetén az Enciklopédia előfizetés automatikusan megszűnik.

Plusz tipp:

Mi kártyaelfogadásra már nagyon régóta a Barion-t használjuk, rendkívül meg vagyunk velük elégedve – ha Önnek is van olyan vállalkozása, ahol online kellene kártyát elfogadni, mindenképpen hozzájuk forduljon először (magyar cég, magyar ügyfélszolgálattal)!

Technikai feltételek a digitális anyagok használhatóságához

A Megrendelő a megvásárolt termékekről saját célú másolatot készíthet. Tilos azonban a másolatok terjesztése, értékesítése.

A digitális termékek megtekintéséhez az alábbi szoftverekre lehet szükség:

Internet böngésző (mint pl. Google Chrome, Edge, Firefox, Safari, Opera)
Pdf olvasó (pl. Adobe Reader)
Média lejátszó (pl. Windows Media Player, VLC player)

Panasz

A Felhasználó a honlapon elérhető termékkel, szolgáltatással vagy Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos kifogásait az Ügyfélszolgálati elérhetőségeken keresztül terjesztheti elő.

 

Adatkezelési tájékoztató

A Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználót, hogy a honlap több pontján történik információ/ adatgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez ún. regisztráció szükséges, amelyhez bizonyos személyes adatokat kell megadni (email cím, vezetéknév és keresztnév, telefonszám, weboldal, település, feliratkozás időpontja, cégnév, számlázási és postai cím – mindig az adat jogosultja általi megadás útján).

A Felhasználó a honlapon való böngészésével, ill. regisztrációjával, megrendelésével hozzájárul adatainak a szerződésben meghatározottak szerinti kezeléséhez.

A Szolgáltató minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Felhasználó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a RendszerMarketing Kft. iroda@rendszermarketing.hu elektronikus címén keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a Szolgáltató. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy a Felhasználó kérelmére a Szolgáltató törli az adatbázisból.

Cookiek és linkek

A honlapon a szolgáltatás igénybevételéhez cookie- k (ún. sütik) engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie- k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem beállításai alatt, cookie vagy süti megnevezéssel van lehetőség). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

A honlapon és Művekben más weboldalakra mutató linkek találhatóak. Az Üzemeltető nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával, és az ott található információkkal kapcsolatban.

A Felhasználó saját maga felelős minden linkre kattintásért. Az Üzemeltető kifejezetten elhárít minden felelősséget a károkért, amit a Művekben és honlapokon található linkeken elérhető más honlapok okoznak, vagy okozhatnak a Felhasználónak.

Az adatkezelés paraméterei

A Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználót, hogy adatkezelés céljára a SalesAutopilot hírlevélküldő szoftvert alkalmazza (üzemeltető adatai: SalesAutopilot Kft., 1089 Budapest, Golgota utca 3, elérhetőség: http://salesautopilot.hu), mely tárolja ill. ismeri a Felhasználó által megadott adatokat.

Adatgyűjtési szempontok

A Szolgáltató a Felhasználó adatait kizárólag az alábbi célokra használja fel (telefonon, hírlevél, DM levél formájában, vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. SMS, MMS, e- mail), illetve automatizált hívórendszeren keresztül):

  • ügyfél által igényelt termék, szolgáltatás teljesítéséhez, illetve előfizetéssel vagy megrendeléssel kapcsolatos értesítéshez,
  • saját és együttműködő partnerei marketing-tevékenységéhez (reklám tartalmú hírlevelek és megkeresések),
  • közvetlen üzletszerzés (ajánlatokat tartalmazó hírlevelek és megkeresések),
  • piackutatás és az ügyfél tájékoztatás céljára.

Az adatkezelés időtartama

A Felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében a személyes adatokat a Szolgáltató (továbbiakban: Adatkezelő) addig kezeli, amíg a Felhasználó a jelen feltételek szerint nem kéri az  azonosító adatok törlését.

A törlési igényt e-mailben kell az Adatkezelőhöz eljuttatni.

A Felhasználó által beküldött törlési igény beérkezésétől számított 8 munkanapon belül törli az Adatkezelő az adatokat.

Az adatkezelés időtartama a Felhasználó által megadott adatok esetében addig tart, amíg a Felhasználó a Szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel nem él

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Szabályzatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő akár egyetlen alkalommal történő használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Szabályzatot az abban szereplő esetleges változásokkal és módosításokkal együtt.

Az Adatkezelő a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

Referencia, vélemények

A referencia, vélemény megadása önkéntes a Szolgáltató részére a termékekkel, tréningekkel, rendezvényekkel kapcsolatosan. A referenciát adó személy hozzájárul, hogy személyes véleménye (teljes nevével, arcképével, vállalkozása nevével és honlapjával együtt) feltűntetésre kerüljön a Szolgáltató érdekeltségi köreibe tartozó oldalakon, hírlevelekben, kampányokban, termékeken, és nyomtatott marketing anyagokon. A referenciát a Szolgáltató időbeli korlátozás nélkül jogosult használni. A referencia vélemény visszavonása esetén a Szolgáltató a már felhasznált referenciát anonimizálja, a személyes adatok eltávolításával, a monogram feltűntetésével.

Szerzői jogok

Kijelentjük, hogy a Szolgáltató (továbbiakban Szerző) birtokolja a honlapon látható információkat, anyagokat, könyveket, a küldött hírleveleket (továbbiakban: Művek).

A Művek teljes szöveges és grafikus tartalma együtt és részleteiben is, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

A Művekhez tartozó valamennyi jog a Szerző által fenntartott. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához.

A Művekből idézni csak a szerző és a forrás pontos megjelölésével és a Szerző előzetes írásos engedélyével lehet.

A jelen feltétek tudomásulvételével a Felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a Szolgáltató cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Az oldal látogatása, a Művek olvasása és a felelősség kizárása

A honlapot mindenki csak saját felelősségére látogathatja.

A Művekben található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a Szerző tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, cégvezetési vagy üzleti magatartás tanúsítására.

A Művek olvasóinak minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk követendőnek ítélt gondolatok saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

A Szerző kizár a Művek felhasználásából eredő, mindennemű – különösen a felhasználó által elért eredményre, vagy az elérni kívánt eredmény elmaradásából eredő kockázatokra és következményekre vonatkozó – mindennemű felelősséget.

Változtatás joga

A Művekben található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Szerző fenntartja.

Jogorvoslati lehetőség

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125  Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5

Telefon: +36 (1) 391- 1400

Telefax: +36 (1) 391- 1410

E- mail: ugyfelszolgalat@naih.hu