Immáron harmadszor megyünk valamilyen különleges helyre nyaralni a legjobb Ügyfeleinkkel - ha sietsz, még Neked is lehet helyed!

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk erre a különleges eseményre, akkor mondom a részleteket - igyekszem rövid lenni.

Mi is ez a rendezvény pontosan?

Ez egy háromnapos tréning, ahol alapvetően tanulni jövünk össze. Viszont nagyon különleges helyszínt választottunk erre a rendezvényre, így egyben nyaralásnak is felfogható.

Kik lesznek ott?

Alapvetően ez a wellness-tréning egy zártkörű esemény, nem hirdetjük meg külsősöknek (látod, még külön weboldala sincs).

A helyzet az, hogy külön megvenni nem is lehet - csak azok jöhetnek, akik tagjai az elit üzleti klubunknak, az Innovator's Clubnak.

A klubtagok egy része, azaz a legjobb Ügyfeleink lesznek itt - olyan kisvállalkozások tulajdonosai, mint Te is vagy. A mikro vállalkozástól nagyjából a milliárdos árbevételig, mindenféle iparágból, nagyon jó fej nők és férfiak - igazából már-már a barátaink!

Mi ez a klub és hogyan lehet csatlakozni hozzá?

Az Innovator's Club-ot azért alapítottuk meg idén januárban, hogy a cégfejlesztésre vonatkozó tudásunkat két módon is át tudjuk adni az Ügyfeleinknek:

 • Egyrészt a fundamentumokat folyamatosan dokumentálom írásos formában - ez a Rendszermarketing DNS Enciklopédia. Jelenleg mintegy 1.600 oldalnyi professzionális dokumentáció áll a rendelkezésünkre (ami folyamatosan bővül).
 • Másrészt az innovatív technikákat ezeken az exkluzív wellness-tréningeken mondjuk el, itt avatunk be a legfrissebb felfedezéseinkbe.

Ha külősöknek is elérhető lenne ez a rendezvény, akkor legalább 300-500.000 Ft-ot kellene érte kérnünk. (Jelzem, már 2012-ben félmillió felett kértünk ilyen rendezvényért, melyre már akkor annyi túljelentkezés volt, hogy háromszor kellett megtartanunk.)

Nos, rossz hírem az, hogy akkor sem tudod megvenni ezt a rendezvényt, ha szívesen fizetnél érte 500 ezret, mert csak klubtagoknak elérhető.

Viszont az Innovator's Clubhoz csatlakozhatsz, és akkor ezen a jogon részt vehetsz a wellness-tréningen is - és a jó hírem az, hogy ez esetben viszont nem kell semmiféle jegyárat kifizetni.

Így van - elengedjük ezt a 300-500 ezres tételt!

Mindössze egy egyszeri, 10.000 Ft-os, abszolút jelképes foglalási díjat kell csak letenned, hogy tudjuk, biztosan számíthatunk Rád.

Mi jár az Innovator's Clubtagoknak és mennyibe kerül a tagsági díj?

Ha eddig izgalmasan hangzik a számodra, akkor nézzük a részleteket - a teljesség igénye nélkül elmondom, mi minden jár annak, aki klubtag, és utána megbeszéljük, mekkora tételt jelent a tagsági díj.

Ezeket kapod klubtagként:

 • A Rendszermarketing DNS Enciklopédia havi egy példánnyal bővül - azaz minden hónapban postázunk egy új részt,
 • A sorrendet Te választod ki (eddig 18 rész van már kész, jellemzően 60-200 oldalas terjedelemben) - mindig azt kérheted, amelyik téma Neked épp aktuális,
 • Mindegyik részt megkapod digitális formátumban is,
 • Részt vehetsz évi két alkalommal (január és június) a 3 napos wellness tréningen (amire most is invitállak) - azaz ez évi 6 képzési nap, lényegében díjmentesen (önköltségi áron + 10.000 Ft-os foglalóval),
 • Ezen kívül minden hónapban csinálunk egy 3 órás workshopot, kiemelve egy-egy izgalmas témát (pl. Szövegírás, Dolgozói szükségletpiramis, vagy most épp a választási kampányokat fogjuk elemezni),
 • Ezeket a Facebook zárt csoportunkban is közvetítjük élőben,
 • Illetve a videófelvételeket később is visszanézheted,
 • Meghívást kapsz a zárt Facebook csoportba, ahol kérdezhetsz,
 • Illetve közvetlen elérését kapsz hozzám Messengeren keresztül és bármikor elérsz, ha kérdésed van. Ez talán a klub legfontosabb eleme: ugyanis így sosem akadhatsz el a cégfejlesztésben, legyen szó akár stratégiai, akár taktikai, akár technikai kérdésről,
 • Élőben eljöhetsz a Kvantumugrás 3.0 tréningre, ami a tudatos cégfejlesztésről szól, és olyan módszertant ad a kezedbe, amivel pontosan fogod tudni, hogyan fejlesztheted a céged a következő szintre,
 • Illetve megkapod az előző két év felvételét is (Kvantumugrás 1.0 és 2.0),
 • Plusz a 3.0-ás előadásnak is megkapod a felvételét, diáit, munkafüzetét - ha nem tudnál eljönni,
 • Ezen kívül kapsz 24 videót, melyeket a Cégreform Programon vettünk fel (ami egy kétéves cégvezetői egyetem volt). Ezek a videók 24 fontos területet tárgyalnak, melyekre a cégépítésben nagyon oda kell figyelni,
 • Jelenleg mintegy 60 tagunk van, megismerkedhetsz mindenkivel, remek alkalom networkingre és üzletelésre!

Ez így összesen évente nagyjából egymillió forintos érték

Úgyhogy biztos azt gondolod, hogy a klubtagság havidíja is ezt fogja tükrözni.

Nos, nem így van! A helyzet az, hogy ennek a klubtagságnak a lényege, hogy azt szeretnénk, ha minél több cégvezető, KKV tulajdonos adna egy érdemi esélyt a Rendszermarketing nevű cégfejlesztési módszertannak, melyet a fenti anyagokból és rendezvényeken lehet megtanulni.

Ugyanis azt látjuk, hogy akik akár csak részben alkalmazzák az általunk tanított technikákat, ámulatos eredményekről számolnak be!

Most ebbe jobban nem mennénk bele: cégek sokszorozzák meg a forgalmukat, vállalkozások nőnek ki a semmiből, évtizedes múlttal rendelkező cégeket tudtunk megmenteni már nem egy esetben, munkahelyeket teremtünk - rengeteg sikersztori áll mögöttünk.

És a cél az lenne, hogy még több eredményes cégvezető, vállalkozó legyen ebben a táborban, ezért olyan mértékben elérhetővé tettük az Innovator's Club havidíját, amennyire csak lehetett.

Ráadásul, ha most csatlakozol, akkor még a hamarosan bekövetkező áremelés előtt teheted ezt, az eredeti, havi 20.000 Ft-os díjon!

Szerintem ez egy ámulatos ajánlat - sokszoros többletértéket kapsz ezért az összegért.

Ha vagy most abban a helyzetben, hogy meg tudsz hozni a céged javára egy 20.000 Ft-os döntést, akkor ez lesz a legjobb helye ennek a befektetésnek

Ha befér a könyvelőre költött 60-100.000 Ft, a benzinre költött 20-30.000 Ft, a telefonra költött 10-20.000 Ft, a banki költségekre elfolyó 20-40.000 Ft közé valahová, hogy a céged fejlődésére és önmagad fejlesztésére is fordíts egy ekkora összeget, akkor hálás leszel ezért a napért, amikor tudomást szereztél erről az elit üzleti klubról.

Meddig és hogyan lehet jelentkezni?

Amúgy bármikor lehet az Innovator's Clubhoz csatlakozni - elvben nem sürgetne semmi. Amiért ez most mégsem igaz, az a nyári csúcstalálkozónk, a 3 napos wellness-tréning.

Ugyanis egy nagyon népszerű hotelt néztünk ki, ahol gyorsan fogynak a szobák. Épp ezért egy hetünk maradt addig, amíg a hotel tartja nekünk a szobákat.

Úgyhogy ha már most szeretnél velünk tartani a valaha volt legkülönlegesebb rendezvényünkön, luxus körülmények között, akkor ne késlekedj.

Az alábbi űrlapon tudod jelezni az elvi szándékodat, miszerint csatlakozni szeretnél az Innovator's Clubhoz.

Egyelőre semmit nem kell fizetned, mindenképpen vissza fogunk hívni és megbeszéljük a részleteket, mert biztos sok kérdés van még benned. Úgyhogy az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak egy jelzés nekünk, hogy alapvetően érdeklődsz a klubtagság iránt, és hogy beszéljünk.

Ha ez így rendben van, és szívesen lennél Te is megbecsült tagja az elit üzleti klubunknak, akkor töltsd most ki az űrlapot. (Az igényeket a jelentkezés sorrendjében dolgozzuk fel - aki későn jelentkezik, nem garantálhatjuk, hogy jut még neki hely a hotelben.)


 

Kis kedvcsináló, ha még morfondírozol, hogy megérdemled-e mindezt - nézd, ide szeretnélek meghívni (nyugi, Magyarországon van, Egertől nem messze):

 

NEM IGAZ, hogy Neked ez nem jár! Görgess vissza az űrlaphoz és jelentkezz az Innovator's Clubba, számítunk Rád! Figyelj, ezt imádni fogod!

 

 

Hahó! A következő válság el fogja vinni a céged, ha nem rendszerekre építed!

Ha főállású cégvezető, vállalkozó vagy, és létkérdés, hogy a céged mennyi pénzt termel, akkor itt az ideje elkezdeni PROFI TECHNIKÁKAT használni a cégfejlesztésben.

Megalkottunk egy tréninget, ahol mintegy négy óra alatt át tudjuk Neked adni a teljes módszertant, ahogy a LEGHATÉKONYABBAN lehet céget fejleszteni. Azaz a legrövidebb idő alatt és a legtöbb eredménnyel.

Ez a Kvantumugrás Tréning, melyen csak az elmúlt pár hónapban több mint százan vettek részt. Most rajtad a sor, hogy kiképezzünk!

Ez a legrövidebb útja, hogy átállj ösztönszerű vállalkozásról tudatos, technikák mentén történő cégépítésre. A különbség ugyanis óriási!

Kattints ide, és legalább fusd át a Kvantumugrás honlapját – nem kizárt, hogy ez lesz az a tréning, ami minden túlzás nélkül meg fogja változtatni az életed és az üzleti valóságod, úgyhogy egy esélyt mindenképpen megérdemel >>

A szerzőről

Üdv, itt Szász Mátyás Marketinginnovátor, Te pedig a Rendszermerketing Blogot olvasod, mely két dologról szól: Hatékonyságnövelés és Vevőszerzés kisvállalatoknak.

Kapcsolat és céginformációk

RendszerMarketing Kft.
Tel.: +36205666256
E-mail: iroda@rendszermarketing.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-948367

Jogi nyilatkozat és ÁSZF >>

Friss hírforrás a Facebookon

 

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

RendszerMarketing Kft. | Copyright © 2017. | Minden jog fenntartva!