MI-logo18-200-világos.png

Új Távlatok a Cégfejlesztésben

Újragondoltuk a vállalkozás építést.

Ismét.

Eddig sosem látott módszertan segíti a kisvállalatok vezetőit

Ha Önnek 1-250 fős cége van, akkor ezzel a minden eddigitől eltérő technológiával végre elkezdenek dolgok megvalósulni – anélkül, hogy növelnénk a feladatai számát.

Sőt, az igazság az, hogy a módszer különleges jellegéből adódóan kevesebb dolga lesz, mint eddig – kimagasló eredmények mellett…

Mostantól tudni fogja, mit kell csinálnia napi szinten

Kifejlesztettünk egy cégdiagnosztikai eljárást, mellyel fél óra alatt lézerpontossággal kideríthető, hol van elakadva egy vállalkozás.

Ha lefuttatja ezt a cégén, máris tisztában lesz azzal, másnaptól mivel érheti el a legnagyobb eredményt a cégében! Forradalmi megközelítés!

Rendszerben fog gondolkodni

Hába jár megannyi kisvállalati képzésre, sehol nem fog komplex rendszert kapni. Minden konferencia és könyv csak egy kis részét fedi le a Hatékonyságnövelésnek vagy Vevőszerzésnek.

Nálunk egy teljeskörű cégfejlesztési rendszer várja – kulcsrakészen! Már rég erre lett volna szüksége!

Nem fog elakadni a megvalósítással

Minden konferencia után úgy engedik el Önt, hogy “Sok sikert a megvalósításhoz!” – ami persze mindig elakad. Mindig! (Nem csak Önnél.)

A Cégmentor programunknak köszönhetően a mi módszerünket alkalmazva most végre tényleg elkezdenek üzleti eredmények megvalósulni!

Mostantól tudni fogja, mit kell csinálnia napi szinten

Kifejlesztettünk egy cégdiagnosztikai eljárást, mellyel 15 perc alatt lézerpontossággal kideríthető, hol van elakadva egy vállalkozás.

Ha lefuttatja ezt a cégén, máris tisztában lesz azzal, másnaptól mivel érheti el a legnagyobb eredményt a cégében! Forradalmi megközelítés!

Rendszerben fog gondolkodni

Hába jár megannyi kisvállalati képzésre, sehol nem fog komplex rendszert kapni. Minden konferencia és könyv csak egy kis részét fedi le a Hatékonyságnövelésnek vagy Vevőszerzésnek.

Nálunk egy teljeskörű cégfejlesztési rendszer várja – kulcsrakészen!

Már rég erre lett volna szüksége!

Nem fog elakadni a megvalósítással

Minden konferencia után úgy engedik el Önt, hogy “Sok sikert a megvalósításhoz!” – ami persze mindig elakad. Mindig! (Nem csak Önnél.)

A Cégmentor programunknak köszönhetően a mi módszerünket alkalmazva most végre tényleg elkezdenek üzleti eredmények megvalósulni!

Eljött az idő: Álmodja újra a cégét!

Ön elérte a csúcsot…

A módszer, ahogy tegnapig dolgozott, idáig tudta a vállalkozását eljuttatni.


Mostantól mást KELL csinálnia: Ha végre érdemi növekedést szeretne látni a cégében, szüksége van egy innovatív módszerre!

A kisvállalati szektor ezidáig legnagyobb felfedezése

Miről szólt mind a mai napig a cégépítés egy vállalkozó számára?

Nos, a legtöbben – akik egyáltalán foglalkoznak azzal, hogy miként fejleszthetnék tudatosan a cégüket – nem csinálnak mást, mint egyik tréningről járnak a másikra, egyik könyvet olvassák a másik után. 

Nem csinálnak mást – mert nem tudnak mást csinálni. Ugyanis minden csapból csak ez folyik – a magyar neves trénerek kvázi megvezetik a vállalkozókat, mert elhitetik velük, hogy pont arra a témára van szükségük, amiről ők épp a jövő hónapban fognak előadni. Nem más ez, mint hasztalan, bár oly tetszetős szappanbuborék…

Csakhogy VÉLETLENSZERŰEN DOLGOZVA nem lehet valódi eredményeket elérni!

A hatékony cégépítés NEM fog menni egzakt módszertan és rendszer nélkül

Itt az ideje, hogy végérvényesen leszámoljunk ezzel a hibás gyakorlattal, mely Önt is megakadályozta a VALÓDI eredmények elérésében

A helyzet az, hogy Önnek pontosan tisztában kell(ene) lennie azzal, hogy hol van elakadva a cége (mi a szűk keresztmetszet), és csak azzal az EGYETLEN témával lenne szabad foglalkoznia – mert minden más csak viszi az időt és pénzt, de nem hozza az eredményt.

EGYSZERŰEN CSAK NEM NORMÁLIS, hogy Ön olyan képzésekre járjon, ami a szervezők szándéka szerinti témát tárgyalja, és nem azt, amire Önnek jelenleg a legnagyobb szüksége lenne!

Felejtse el a marketing-divathullámokat, és kezdjen el szisztematikusan céget fejleszteni – az Ön szándékai szerint!

Íme a cégfejlesztés eddig sosem látott, és mind ez idáig leghatékonyabb módja

Ha úgy érzi, sokkal több pénzügyi potenciál van a cégében, ha nincs maradéktalanul megelégedve az eddigi eredményekkel, akkor egész egyszerűen az alábbi két lépésre van szükség:

 • Ki kell deríteni, milyen nélkülözhetetlen elemek hiányoznak az Ön cégéből, és azok közül melyik a legégetőbb jelen pillanatban.
 • És tudni kell, HOGYAN lehet azt profin és gyorsan a helyére tenni. (És amíg az nincs kész, nem szabad mással foglalkozni, mert nem lesz valódi hatása az eredményekre.)

Legyinthetnénk erre, hogy “Ugyan, ez lenne a csodamegoldás..?” – de a helyzet az, hogy mi lehetne attól hatékonyabb, mint a “megfelelő időben a megfelelő dolgot” csinálni…

Ráadásul a helyzet kifejezetten kritikus, mert ha nem jól választjuk ki, melyik az a terület, amit a cégünkben fejleszteni fogunk, akkor csak rámegy az időnk, a pénzünk, és alig lesznek eredmények.

És ugye mondani sem kell, hogy itt az Ön élet(minőség)e a tét…

Ha a megfelelő területtel kezd el foglalkozni, az eredmény ugrásszerű és látványos lesz

De ehhez szakítania kell azzal a gyakorlattal, hogy eljár mindenféle, “random” képzésre, és a vegyes ötleteket igyekszik valahogy beépíteni a cégébe (ami legtöbször nem sikerül, és a konferenciák jegyzetei most is ott pihennek megvalósítatlanul a fiókjában).

Ezzel szemben Önnek egy komplex, teljesen kidolgozott és sokszorosan átgondolt cégfejlesztési MÓDSZERTANRA van szüksége.

Mert egy mesterszakács sem úgy főz, hogy mindenféle alapanyagot véletlenszerűen bedobál a fazékba, hanem egy pontos metodika alpaján, bevált technikák mentén, és kipróbált receptek alapján.

Üdvözlöm, a nevem Szász Mátyás - és az elmúlt 7 évemet javarészt azzal töltöttem, hogy ezt a cégépítési módszertant kidolgozzam

Ezen idő alatt összeállt és kikristályosodott egy eddig sehol nem látott, professzionális kisvállalat-építési metodika.

Eddig csak mintegy 3 tucatnyi cégvezetővel, a legbelsőbb ügyfélkörömhöz tartozó vállalkozókkal osztottam meg ezt a titkos receptet.

Viszont most itt a lehetőség, hogy Ön is beavatást nyerjen ebbe a senki más által nem alkalmazott, komplex rendszerbe!

Ha megengedi, bemutatom pár barátomat, akik már beavatást nyertek az új üzleti valóságba

“Gyakorlatilag marketing nélkül dolgoztunk, személyesen kerestük fel az ügyféljelölteket. Éreztem, hogy valamit tennünk kell az online megjelenésünkkel. Bárhova nyúltam, mindenhol a tökéletességet ígérték, de sehol nem volt a koncepciók mögött rendszer, és én ezt hiányoltam. Aztán jött a sorsfordító hírlevél Szász Mátyástól, és a harmadik mondat után a felismerés: “Atya ég, másfél éve ezt keresem!” Az utolsó betűig elolvastam minden Rendszermarketing tudásanyagot, azt érzem, hogy végre valaki rendszerben látja a cégemet és rendszerben gondolkodik, aminek eredménye van! Ez egy valóban működő marketing koncepció.”

Németh László

Informatikai stratéga

“Multikból kerültem a vállalkozói életformába, és tudtam, hogy komolyan kell a marketinggel foglalkoznom. Azért választottam a Rendszermarketinget és Szász Mátyást, mert pont úgy beszél, olyan “nyelven”, ahogyan én szeretek tanulni. Nem csak valamiről beszél ami fontos, hanem megtanítja, hogyan kell ezeket megvalósítani, és ez igazi, átfogó tudást ad.”

Dr. Lovas Gyöngyi

Fogyidoki, Dokimarketing

Most Gyöngyihez és Lacihoz hasonlóan Ön előtt is megnyílhatnak az Új Távlatok

Egy 4 órás, kiscsoportos (maximum 12 fő) tréningen át tudom adni Önnek a komplett módszertant, ami alapján rekord eredményeket fog tudni elérni a cégében.

Jöjjön el a Kvantumugrás 3.0 Tréningre – íme a tematika:

Kvantumugrás 3.0

Újraírjuk az Ön cége jövőjét

Ezek várnak Önre a tréningen

A titkos cégdiagnosztikai eljárás

A vállalkozók egyik legnagyobb problémája, hogy a cégük nem megfelelő elemét fejlesztik, így az eredmények sem jönnek igazán.

Ön a kezébe fog kapni egy olyan módszertant, mellyel fél óra alatt teljesen pontosan meg tudja állapítani bármikor egy cégről, melyik elem limitálja a diagnosztikában felsorolt 153 közül.

6 lépés a kimagaslóan hatékony cégig

A legtöbb kis cég nem elég hatékony.

Állandósult a tűzoltás, a cégvezető a saját maga által teremtett mókuskerékbe ragadt, minden pénzt és időt elvisz a cég puszta működtetése.

Önnél hány éve tart a “már csak pár hétig kell kibírni” időszaka?

A Kvantumugrás 3.0 Tréningen most először megismerheti a Hatékonyságnövelés 6 szintjét, melyeket a megfelelő sorrendben végigjárva végre lesz esélye felszabadulni és azt az életet élni, amit már oly régóta megérdemelne!

A vérprofi vevőszerzés 8 pontja

Sokan ismerik az ún. értékesítési tölcsér egyes fázisait (a hideg piactól egész a törzsvevőig), de senki – mondom mégegyszer – senki nem tudja, hogyan lehet profi módon fel is építeni úgy egy értékesítési tölcsért (cégszinten), hogy a vállalkozás fenntartható növekedési pályára lépjen és ne pont egy esetleges kimagasló sikerrel menjen csődbe a cég.

Egy titkot előre elárulok: Semmiképpen nem szabad a feliratkozó- és vevőszerzésre fókuszálni, pedig a legtöbben nyilván ezt teszik!

Helyette teljesen mást kell csinálni – a képzésen megmutatom a paradigmaváltó gondolkodást!

A cégépítés ma ismert leghatékonyabb módszertana

A birtokunkban van egy 9 pontból álló, egzakt, lemásolható stratégia, melytől jelenleg nem ismerünk hatékonyabb módszert arra, hogy a cégét a következő nagyságrendi szintre tudja fejleszteni.

A Kvantumugráson meg fogja kapni ennek a stratégiának a pontos leírását.

És a legizgalmasabb: Komplett CÉGDIAGNOSZTIKÁT fogunk elvégezni az Ön cégén

Ez azt jelenti, hogy a tréning után kristálytisztán át fogja látni, milyen állapotban van a cége, és hol kell beavatkozni első körben a leggyorsabb és legnagyobb eredményhez. PONTOSAN tudni fogja, mit csináljon másnap, és lesz előre terve 1-3 évre minimum!

76 Vevőszerző- és 77 Hatékonyságnövelő Kötelező Elem

Egy cégnek alapvetően kétféle problémája lehet: Vagy Hatékonyságnövelés vagy Vevőszerzés.

Ezért mind a két területet át fogjuk nézni az Ön cégében, és ez az elemzés pontosan rá fog mutatni a cége gyenge pontjaira – így egy komplett térkép lesz Ön előtt, hogyan hozhatja ki a vállalkozásából a maximumot (és teremthet ezáltal egy sokkal magasabb életszínvonalat magának és családjának)!

 

Egy nap alatt tisztábban fog látni a cégével kapcsolatban, mint bármelyik tanácsadó

Csak kiválasztja (a megadott útmutató alapján), hogy Önnek most a cégében a Vevőszerzéssel vagy a Hatékonyságnöveléssel kell foglalkoznia, végigmegy az adott táblázat 76 vagy 77 elemén, megjelöli, melyik elem milyen szinten van jelen most a cégében, és végül megkeresi a legelső hiányzó elemet, és máris megvan, holnaptól mit kell csinálnia a cégében!

A 2 elfelejtett kulcsterület - avagy Ön pont a lényegről maradt le eddig

Hallotta már a mondást, hogy “Ön vagy a cégéBEN, vagy a cégÉN dolgozhat?”

A helyzet az, hogy ez csak részigazság, ugyanis van még két másik kulcsterület is, melyek nem nélkülözhetőek a cégépítésben – és ha betartanánk a fenti hazugságot, akkor pont a lényeg mellett mennénk el!

A leghatékonyabb cégépítési módszertan 9 lépése

Konkrét, lépésről lépésre követhető stratégia, amivel fokozatosan kihozhatja a cégéből a maximumot, és ezáltal olyan életszínvonalat teremthet magának, amiről talán mindig is álmodott…

Az igazság az, hogy ezzel a módszetannal 2-3 évre előre pontosan tudni fogja, mit kell csinálnia a cégében.

És ami még fontosabb: BIZTOS lehet abban, hogy mindig a megfelelő dologgal foglalkozik!

A 15 perc alatt tisztábban fog látni a cégével kapcsolatban, mint bármelyik tanácsadó

Csak kiválasztja (a megadott útmutató alapján), hogy Önnek most a cégében a Vevőszerzéssel vagy a Hatékonyságnöveléssel kell foglalkoznia (2 perc), végigmegy az adott táblázat 76 vagy 77 elemén (12 perc), megjelöli, melyik elem milyen szinten van jelen most a cégében, és végül megkeresi a legelső hiányzó elemet (további egy perc) és máris megvan, holnaptól mit kell csinálnia a cégében!

A 2 elfelejtett kulcsterület - avagy Ön pont a lényegről marad le

Hallotta már a mondást, hogy “Ön vagy a cégéBEN, vagy a cégÉN dolgozhat?”

A helyzet az, hogy ez csak részigazság, ugyanis van még két másik kulcsterület is, melyek nem nélkülözhetőek a cégépítésben – és ha betartanánk a fenti hazugságot, akkor pont a lényegről maradnánk le!

A leghatékonyabb cégépítési módszertan 9 lépése

Konkrét, lépésről lépésre követhető stratégia, amivel fokozatosan kihozhatja a cégéből a maximumot, és ezáltal olyan életszínvonalat teremthet magának, amiről talán mindig is álmodott…

Az igazság az, hogy ezzel a módszetannal 2-3 évre előre pontosan tudni fogja, mit kell csinálnia a cégében.

És ami még fontosabb: BIZTOS lehet abban, hogy mindig a megfelelő dologgal foglalkozik!

Ez a képzés a legalkalmasabb arra, hogy átálljon a rendszerszintű cégépítésre és gondolkodásra

 

És ezáltal valóban egy új üzleti valóság nyílik ki Ön előtt – sosem remélt távlatok kerülnek karnyújtásnyira!

Íme a Kvantumugrás 3.0 Tréning pontos menetrendje

4 óra, mindössze 12 meghívott résztvevő, Szász Mátyás személyes vezetésével,
a Marketinginnovátor irodájában

 • 0-10. perc - Megérkezés, tea, kávé (finom kávénk van, sőt, még "csíkos lattét" is tudunk készíteni Önnek)
 • 10-40. perc - A cégfejlesztés leghatékonyabb módja: ez a módszer teljesen újra fogja rendezni az erővonalakat!
 • 40-90. perc - A Hatékonyságnövelés 6 szintje és a 77 Kötelező Elem: ha úgy csinálja, ahogy ebben az előadásban mutatjuk, rekord sebességgel fog kikerülni a mókuskerékből!
 • Rövid kávészünet
 • 100-150. perc - A Vevőszerzés 8 szintje és a 76 Kötelező Elem, benne egy totális paradigmaváltással: akik már alkalmazzák ezeket a technikákat duplázzák, sőt ötszörözik a cégüket!
 • 150-180. perc - Cégdiagnosztika / Hatékonyságnövelés (gyakorlat): mi már az új módszer alapján fejlesztjük a cégünket, és Önt is beavatjuk ennél a résznél.
 • Rövid kávészünet
 • 190-210. perc - Cégdiagnosztika / Vevőszerzés
 • 210-250. perc - A 2 hiányzó terület, avagy a cégépítés vérprofi szintje: Mindaddig lemarad a lényegről, amíg a cégÉN vagy a cégéBEN dolgozik. Mutatjuk, mi van még emellett!
 • 250-280. perc - A Rendszermarketing 9 lépéses stratégiája (a létező leghatékonyabb cégfejlesztési módszertan - semmi mással nem lehet ilyen gyorsan eredményeket elérni)
 • 280-300. perc - Kérdések és kötetlen beszélgetés

“Profin akartunk vállalkozni, de tanácstalanok voltunk, hogyan.
Az interneten találtunk rá a Kvantumugrás 1.0-ra. Ahogy leültünk a szemináriumon és meghallottuk Szász Mátyást, tudtuk, hogy IGEN! Megérkeztünk, itt a helyünk! Éreztük azt az összeszedettséget, rendezettséget, sorrendbe állított mély tudást benne, amire nekünk szükségünk volt, hogy tovább tudjunk haladni, és meg tudjuk valósítani a vállalkozásunkkal kapcsolatos terveinket.”

Kálbori Ildikó & Dr. Kálbori Zsolt

Kiropraktőr - AMM terapeuta

Ez egy galaktikus információ-bomba lesz

4 óra alatt olyan versenyelőnyhöz jut, annyit fog haladni a cégvezetői minőségében ezzel az innovatív rendszerrel, mintha hónapokig járna mindenféle véletlenszerű konferenciára.

A legnagyobb eredmény a lehető legrövidebb idő alatt!

Kérem, fontolja meg, hogy melyik alkalomra tud eljönni – mondom a részleteket:

Mikor lesz a rendezvény?

Az alul lévő űrlapon találja majd az aktuálisan elérhető időpontokat és ott tudja majd bejelölni, melyikre tud jönni.

Ki tartja a képzést?

Szász Mátyás személyesen. Ráadásul, mivel összesen tizenketten vehetnek részt az előadáson, így egészen biztosan lesz lehetősége kérdést feltenni, Mátyással személyesen beszélni.

Mennyibe kerül a Kvantumugrás?

Ez már a Kvantumugrás 3.0-ás, azaz harmadik, és eddigi legkifinomultabb verziója. Az előző, 2.0-ás rendezvényre a nettó jegyár 17.900 Ft volt, és minden jegy elkelt.
Viszont a 3 év során (mióta elindult a Kvantumugrás Tréning) annyira kiforrottá vált az itt átadott módszertan, hogy hiszünk benne, hogy ezen minden vállalkozónak, cégvezetőnek részt KELL vennie - és nem szeretnénk, ha az ár lenne az egyetlen kérdés (ezért is van erre a rendezvényre garancia)!
Úgyhogy elhatároztuk, hogy ezt az exkluzív, kiscsoportos képzést - mely új távlatokat és dimenziókat fog nyitni az Ön cége számára - önköltségi áron fogjuk adni egy egyszeri, jelképes 7.800 Ft-ért.
Ha van most abban a helyzetben, hogy meghozzon egy ilyen nagyságrendű döntést, akkor fogadja el a meghívásunk, és regisztráljon a lenti űrlapon, amíg van szabad hely!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és jelentkezzen a zártkörű Kvantumugrás 3.0 Tréningre!

Sosem volt még ennél közelebb az üzleti álmai megvalósításához. Itt az ajtó egy új dimenzióba – nyisson be rajta!

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

Ha bankkártyával fizet:

Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítjuk a Barion biztonságos felületére, ahol megadhatja kártyaadatait.

Itt talál súgót a Barionos fizetéshez, ha szükséges >>

A sikeres fizetést követően a Barion oldaláról vissza fog érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra.

Ezt követően a rendszerünk pár percen belül elküldi a számlát egy e-mailben.

Illetve a rendezvény technikai paramétereit egy külön e-mailben fogja megkapni.

Ezt követően más teendője nincs, várjuk szeretettel!

Ha az átutalásos fizetést választaná:

A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt, abban találja majd az utalási adatokat.

A belépő díját vagy át tudja utalni, vagy be tudja fizetni bármelyik OTP fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére.

Az összeg beérkezését követően küldjük Önnek a számlát egy e-mailben.

Illetve a rendezvény technikai paramétereit egy külön e-mailben fogja megkapni – szintén a pénz beérkezését követően.

Ezt követően más teendője nincs, várjuk szeretettel!

Ha kérdése van, hívjon minket!
(hétköznap 10:00-17:00)


+36-20/566-6256


Nagyon szívesen segítünk!


Üdvözlettel:
A Marketinginnovátor Csapata

“Egész életemben ki akartam tűnni a tömegből, jobb akartam lenni, mint mások. A Rendszermarketing nem csak megmutatja, hogy hogyan kell egy jobb céget kialakítani, hanem meg is tanít rá, ráadásul úgy, hogy különb lehetek, mint a versenytársaim. Megtanít a hogyan-okra!”

Rácz Zsuzsa

Gyorsszolgálat duguláselhárítás

Minden kockázat az enyém!

Alapesetben nem szoktam garanciát adni a tréningekre, mert úgy vagyok vele, hogy az Ügyfeleim felnőtt emberek, el tudják dönteni, hogy egy adott mozifilm, vagy színházi előadás érdekli-e őket, és ha nem tetszett, ott sem mennek oda a kasszához visszakérni a jegyárat. De…

De ez a téma annyira fontos, hogy nem szeretném, ha az a gondolat tartaná vissza, hogy mi van, ha nem tetszik majd az előadás, ha nem ad értéket az 4 befektetett óráért és a 8 ezer forintért cserébe. Egész egyszerűen ezt a képzést muszáj elvégeznie, mert meg tudja változtatni az életét, és ez most nem csak egy légből kapott frázis!

Úgyhogy az ajánlatom a következő:

Jöjjön el a Kvantumugrásra, vegyen részt a tréningen, és ha a végén úgy érzi, nem kapott új tudást, megfelelő értéket, akkor visszaadom a teljes befizetett összeget.

Ön csak azzal veszthet, ha otthon marad ezen a napon!

Technikai kérdések

Mikor lesz a tréning?

Az aktuális időpontot az űrlapon találja. Ha ez nem felel meg Önnek, ne aggódjon, ezt a tréninget Mátyás rendszeresen megtartja.

Hol lesz helyileg a képzés?

A Marketinginnovátor oktatótermében: 1143 Budapest, Stefánia út (pontos megközelítési, parkolási infókat e-mailben küldünk majd).

Mehetünk-e többen is?

Tekintettel a terem korlátozott befogadó kapacitására, egy belépőjeggyel egy személy jöhet. Ha egy cégtől többen is akarnak jönni, akkor mindenkinek egy külön jegyet kell vásárolnia.

Nekem kis cégem van - ott is kell ilyen profin foglalkozni a cégépítéssel?

Természetesen egy kisvállalkozás esetében nincs szükség erre a szintű tudásra, amit a Kvantumugrás tud Önnek nyújtani.
Erre a módszertanra csak akkor van szüksége, ha nem akar örökre kicsi maradni.

Mikor lesz nekem időm mindezt megvalósítani?

Tudjuk, hogy már most is túl van terhelve, a legtöbb kisvállalkozás erőforrás-hiányos. Épp ezért olyanra dolgoztuk ki a Rendszermarketing cégfejlesztési rendszerét, hogy segítsen megszüntetni a káoszt (fejben és térben), és ne növelje a teendői számát, hanem leredukálja arra az egyetlen legfontosabbra, mi az adott időpontban a legnagyobb eredményt hozhatná a cégének. Ön mindaddig túl lesz terhelve, amíg nem ezt a módszertant alkalmazza!

Ha maradt még Önben kérdés:

Hívja készséges ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 10-17 óráig: +36-20/566-6256 Vagy írjon nekünk e-mailt: iroda@rendszermarketing.hu

Játsszuk azt, hogy Ön most alapította a cégét, nézzen rá friss szemmel, és dolgozzon mostantól úgy, mint a profik. Itt a remek alkalom, hogy fejben újrakezdje a cégét! Ne kockáztasson, jöjjön el a Kvantumugrásra!

Kapcsolat és céginformációk

RendszerMarketing Kft.

Tel.: +36205666256
E-mail: iroda@rendszermarketing.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-948367

Jogi nyilatkozat és ÁSZF >>

Kövessen minket Facebookon is
 

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

RendszerMarketing Kft. | Copyright © 2017. | Minden jog fenntartva!