Rendszermarketing Blog
Hatékonyságnövelés és Vevőszerzés Kisvállalatoknak

Ne csináljon semmit a cégében, amíg nem olvasta ezt a cikket

Cégvezetőként TILOS lenne bármit csinálnia a cégében, ameddig ezt a területet nem rakta rendbe (kritikusan fontos)

Előbb a megoldás, utána a rövid magyarázat – íme:

Semmi nincs addig egy cégben, ameddig Ön túlterhelt, szét van esve, és teljes a káosz a fejében – amíg minden idejét és agykapacitását leköti a tűzoltás és a mókuskerék.

Egyszóval: Amíg az Ön személyes hatékonysága nem kimagasló!

Minden-minden-minden a személyes hatékonysággal indul!

Olvas épp valamilyen könyvet? Volt nemrég egy csodás marketing tréningen, aminek a jegyzetei épp megvalósításra várnak? FELEJTSE EL, és tegyen le mindent, amivel eddig foglalkozott!

Előtte 3-4 hetet szánjon arra, hogy 1) Tehermentesíti magát és 2) Rendet rak.

Rendet rak fejben, a projektek között, a teendő-listáján, az asztalán, a számítógépén, a naptárában, az e-mai fiókjában. (Ugye, hogy még rágondolni is fááááj? Tudom én…)

Csakhogy, aki nem hajlandó ezt az áldozatot ELŐRE meghozni, az majd utólag fogja meginni a levét – azzal, hogy nem csak ő maga, hanem a teljes cége sokkal kevésbé lesz hatékony, mint akár lehetne is.

Ha Ön és ebből adódóan a cége nem elég hatékony, a legközelebbi válság le fogja söpörni a játéktábláról – és senki nem fog Önért könnyeket hullatni!

Apropó – tudta, hogy épp csak elmúlt a 2008-as pénzügyi válság, máris itt a következő?? Csak ez épp munkaerő-piaci válság, amiről ebben a cikkben írtam >>


Összefoglalás

Ha objektív módon megítélve nem mondhatjuk el Önről, hogy kimagasló a személyes hatékonysága, akkor tegyen félre minden mást, függesszen fel minden futó projektet, és ELŐBB EZT a területet rakja rendbe, mert lukas vödörbe kár vizet önteni.

Olyan evidens és egyszerű ez. Mégis oly kevesen fogják megcsinálni, csak azért mert “én írtam”. Remélem, Ön a győztes 1%-ba fog tartozni!

Kérdés: Ön is úgy van vele, hogy “Dögöljön meg a szomszéd tehene?” Ha igen, akkor vegye úgy, hogy meg se szólaltam.

Ha viszont Ön is törődik másokkal – miért ne osztaná meg ezt a cikket a többi cégvezetővel is..? Hm? Mi baj lehet belőle..?