www.rendszermarketing.hu | office@marketinginnovator.hu

Szász Mátyás | Minden jog fenntartva!

Design & content by Szász Mátyás © 2011-2015.

Jogi nyilatkozat

Maradjunk kapcsolatban

Kattintson ide, ha nem látta még ezeket:

Facebook oldalunk >>

Youtube csatornánk >>

http://sikerszimbolum.hu >>

http://siteinnovator.hu >>

http://onlinemilliomos.hu >>

Hogyan készült ez a honlap?

Az oldal dizájnja, technikai- és marketinges megoldásai mind a világ első Marketinges Honlapfejlesztő Készletével, a Siteinnovatorral lettek megalkotva.

Ha Ön is szeretne profi, kimondottan marketinges szemléletű honlapot, kattintson most ide: http://siteinnovator.hu >>

Van kedve segíteni?

Ha talált érdekes infókat ezen az oldalon - ami hasznos lehet másoknak is -, segítsen felemelni a magyar cégeket, és ossza meg az oldalt az alábbi lehetőségek segítségével:

Mennyibe kerül a PowerSpiral Szeminárium videófelvétele?

Az Erőforráskörről szóló előadás egy exkluzív képzési nap volt, teljesen egyedülálló, máshonnan be nem szerezhető információkkal!

A hasonló jellegű, prémium képzéseink árai ilyenek szoktak lenni (pár példa):

Ugyanakkor azt szeretném, ha minél többen hozzáférhetnének ehhez a tudáshoz - szívem szerint senkit nem engednék vállalkozni, amíg nem tanulta meg készségszinten ezeket a technikákat!

Így a teljes videóarchívumhoz most hozzájuthat nettó 29.900 Ft-ért (mivel elektronikus formában küldjük majd a videókat, így egyéb költség nincs!)

Ez az összeg ráadásul a vállalkozásában költségként teljes mértékben elszámolható.

10, Ha egyértelműen be akarja azonosítani a leggyengébb pontot a cégében

Egyrészt ez jelenti a legnagyobb veszélyt jelenleg, mert ha itt valami meginog, visszaéghet a teljes rendszer, másrészt ezt kell fejleszteni (és nem mást)...

9, Ha bármiféle tervet készít (marketingterv, pénzügyi terv) - és ki akarja tűzni a fő irányokat

Ha úgy hoz ilyen szintű döntéseket, hogy nem lehet abban biztos, mit kell fejleszteni, mire kell fókuszálni, jó eséllyel a kudarcot fogja megtervezni

8, Ha stratégiai kérdésekben kell döntéseket hoznia (emberek felvétele-kirúgása, fejlesztések, beruházások...)

Lesz egy pontos útmutatója, amire hagyatkozhat, és ha betartja a lépéseket és a szabályokat, nem foghat mellé!

7, Ha meg akarja határozni, milyen projektekkel, milyen fejlesztésekkel foglalkozzanak a cégnél a következő időszakban

Ha rossz dolgot kezd fejleszteni (és nem a megfelelő Erőforrást), akkor a végén az ideje, pénze is elvész, és még eredmény se lesz (se pedig lehetőség újrakezdeni)

6, Ha meg akarja reformálni a vállalkozását, vagy akár újra akarja kezdeni, új lendültet venni

A PowerSpiral segít elválasztani egymástól a jó és a jónak tűnő ötleteket - ezzel éveket és milliókat megspórolva Önnek

5, Ha épp jól fejlődik a cége, de be akarja magát biztosítani, hogy ez a fejlődés stabil és maradandó legyen, ne pedig hullámszerű

Lovagolja meg az aktuális hullámot, mert nem sokszor jön ilyen pillanat egy adott cég életében. Ha most rossz irányba indul, jobban vissza fog esni, mint ahonnan indult

4, Ha az eddigi fejlesztések kezdenek beérni, és épp egy nagyobb növekedés, egy nagyobb ugrás előtt áll a cége,

...ahonnan nem kellene leesni. Sok cég azért esik vissza, vagy megy csődbe, mert nem tudja a növekedést lekövetni

3, Ha régóta próbálkozik egy nagyobb ugrással, de bármerre mozdul, nem akar összejönni a valódi áttörés, mindig csak majdnem-sikerül elérni a sikert

Ha végre tudni szeretné, hol van a valódi gát, mi hiányzik az igazi áttöréshez... A PowerSpiral segítségével egycsapásra tudni fogja a kiutat a börtönéből! A sok ezoterikus baromság, divatos átverés, és üres duma helyett kezében lesz az egzakt üzleti módszertan.

2, Milliós döntések, beruházások előtt

A PowerSpiral szabályai alapján Ön pontosan tudni fogja, mibe érdemes, és mibe nem szabad invesztálnia! - mikor jó, ha spórol, és mikor tilos takarékoskodni

1, Ha optimalizálni akarja a cége működési folyamatait

Pontosan tudni fogja, miből kell, miből szabad és miből tilos lefaragnia - sőt, mibe kell több pénzt tennie, mit kell automatizálnia, és mit kell beszűntetnie

Ha bármelyik élethelyzet ráillik Önre,

vagy egyszerűen fejlődni szeretne az üzleti életben, növelni az üzleti tudatossági szintjét, akkor invesztáljon be ebbe az igazi, marketinginnovátoros fejlesztésbe, a PowerSpiral exkluzív szeminárium videófelvételébe!

PowerSpiral - avagy a tudományos cégvezetés
Az egynapos előadás videófelvételének tematikája


Az első videóban

Feltárjuk azt az ősi igazságot, mely eldönti, hogy a vállalkozásunk hanyatlik, vagy épp növekszik - valamint fény derül a titkos Erőforráskör mind a 11 elemére, ezek mozgatják ugyanis a szálakat a háttérben...

Nincs olyan jól működő marketinges- vagy cégvezetési technika, mely ne valamely nagy alapigazságot venne figyelembe.

A PowerSpiral-nak is ez az erőssége, hogy a régi bölcsességeket újragondolja és a mai üzleti világra szabva alkalmazza.

Ha megismeri a fent említett alapigazságot (vastörvényt), és magát az Erőforráskört, pontosan definiálva mind a 11 elemét, azzal egycsapásra többet fog tudni egy cég, projekt felemelésének témájáról, mint a “nagy” stratégiai tanácsadók.

Clarity is power -> a tisztánlátás erő! Használati utasítást fog kapni a cégéhez, az életéhez!


A második videóban

Olyan megdöbbentő összefüggéseket mutatok be Önnek az Erőforráskörről, hogy 5 percenként lesz AHA-élménye, ezt garantálom!

A homlokára fog csapni, mert egyszeriben világossá válik majd, mi miért sikerült vagy nem sikerült a múltban, érteni fogja, hogyan és mivel lehet beindítani az áramlást (FLOW-t) a cégében. Megteremtjük a felemelkedés első számú előfeltételét, a tökéletes tudatosságot!

Az üzleti tudatosság emelésével nem igazán foglalkoznak előadások - ez az oktatási anyag egyedi ebből a szempontból is!

Pár videóból kb. 20 évnyi bölcsességet fog magába szippantani - mégsem lesz 20 évvel öregebb :-)


A harmadik videóban

A lehetőségekről és veszélyekről lesz szó - az Erőforráskör egy fegyver az Ön kezében, de ezt a fegyvert tudni kell használni. A harmadik részben átadom Önnek a pontos használati utasítást...

Ebben a részben pontos útmutatót fog kapni, részletesen elmagyarázom Önnek magát a PowerSpiral névre elkeresztelt stratégiai döntési rendszert. Érteni fogja, hogyan kell használni ezt a titkos tudást a mindennapokban. Egész olyan szintre el fog jutni, hogy ránézésre meg fogja tudni mondani akár a saját vállalkozásáról, akár másvalaki cégéről, hogy hol van vele a probléma, min kellene azonnal változtatnia.

Ezzel a rendszerrel Ön lesz a saját stratégiai tanácsadója - örökre!


A negyedik részben egy gyakorlat következik

Aprólékosan ki fogjuk elemezni az Ön cégét, és feltárunk minden elakadást, megtalálunk minden gyenge pontot, valamint kitűzzük a fő fejlesztési irányokat

Közel 100 elemző kérdéssel végigmegyünk mind a 11 Erőforráson, egyesével, és megvizsgáljuk, melyik tekintetében Ön és cége hogy áll, hol kell gyorsan beavatkozni, és mivel lehet a legnagyobb fejlődést elérnie a közeljövőben.

Ez a teszt, ez az audit szemfelnyitó lesz - ilyet még sehol nem láthatott, ilyen tesztet még soha nem volt lehetősége kitölteni! Önmagában ezért ez egy részét érdemes lenne a felvételeket megnéznie!

Milliókat érő, személyre szabott megoldásai lesznek e modul végére!


Az ötödik rész szintén gyakorlati munka lesz

Az első 3 videóban tanultak és a teszt segítségével feltárt információk alapján pontos, egyéni tervet fogunk készíteni Önnek arról, hogy mivel kell kezdenie, ha végignézte a felvételeket

Ebben a részben egy lépésről-lépésre tervet fogunk készíteni, hogy pontosan tudja, mi a teendője, amikor e tudással felvértezve nekilát a munkának.

Ha betartja a tanultakat, szem előtt tartja az előző modulban elvégzett teszt eredményeként kapott információkat, és meg is csinálja majd a tervben leírtakat, akkor pár hét alatt meg tudja fordítani a hanyatló vállalkozását / avagy pár hét alatt egy következő szintre tudja emelni a növekvő pályán lévő cégét!

Úgy fogja magát érezni, mint amikor a köd felszáll, és végre tisztán lehet látni mindent. Nem kell többé érzésekre, szerencsére alapozva döntéseket hoznia, sosem fog kétségbe esni, hogy valami miért nem úgy megy, ahogy szeretné, és mindig tudni fogja, mi a következő lépés, ha tovább szeretne emelkedni.

Nem marad kérdés, nem marad sötét folt többé! Az eredmény a tökéletes tudatosság és tisztánlátás!

Egy különleges nap felvétele, egy különleges technika - és íme 3 jó ok, amiért nem érdemes emelett elmennie:

Ha adott esetben érdekes lehet, amit eddig olvasott, akkor lássuk a technikai részleteket:

Technikai információk, GYIK

Mi lesz a pontos eredménye, mi a konkrét előnye, ha megtanulja ezeket a technikákat?

Amikor valaki nem érti, hogy mondjuk egy gép vagy például egy szoftver hogyan működik, akkor általában csak össze-vissza nyomogatja a gombokat, és nem képes rutinszerűen-eredményeket-előállítani.

A PowerSpiral Stratégiai Döntési Rendszerrel egy magas szintű használati utasítást fog kapni az életéhez és főként a vállalkozásához.

És ha már most is érti, hogyan működnek a dolgok, akkor ezzel a professzionális képzéssel az üzleti tudatosság egy még magasabb fokára fog lépni.

Kinek való ez az emelt szintű képzés?

Aki komolyan veszi a vállalkozását. Pont.

Ha valaki csak úgy “belevállalkozik” a vakvilágba, neki nincs szüksége ilyen fokú tudatosságra a mindennapokban.

De ha Önnek hosszú távú céljai vannak a cégével, ha szeretné a maximumot kihozni belőle, ha szeretne a meglévő vállalkozásával sokszor annyi pénzt keresni mint jelenleg, akkor rendelje meg most ezt a különleges, és teljesen egyedi képzést!

Ha a fent felsorolt 11 élethelyzet közül valamelyik illik Önre, akkor feltétlenül nézze végig ezeket a videókat!

>>> Bónuszok a rendelése mellé, összesen 23.500 Ft értékben: <<<

Ajándék #1. (3.900 Ft): Szász Mátyás - Az Új Vállalkozói Modell (videó)

Ez az előadás a Rendszermarketing Akadémián hangzott el 2014 nyarán - arról a megváltozott piaci környezetről, és az emiatt szükségessé vált új hozzáállásról beszélek benne, amire szükségünk lesz a jövőben, ha prosperálni akarunk bármilyen piaci körülmények közepette.

Ez egy zárt előadás volt, csak nagyon kevesek láthatták eddig ezt a felvételt!

Ajándék #2. (12.700 Ft): Szász Mátyás, Tomán József - Rendszermarketing a Gyakorlatban (videó)

Ezt a félnapos szemináriumot Tomán József (www.vallalkozasvezeto.hu) barátommal tartottuk, és mindent bemutatunk rajta, amitől a Rendszermarketing az, ami. Ha érdeklődik a Rendszermarketing tudománya iránt, ezzel a videóval helyükre fognak kerülni az alapok. Szintén segít a tisztánlátásban.

Igazi kuriózum, másképp nem lehet hozzáférni ehhez a felvételhez. (Közel 4 órás anyag!)

Ajándék #3. (6.900 Ft): Tomán József - Vállalkozói Gondolkodásmód Fejlesztése Lépésről Lépésre (eBook)

Ha most megrendeli a PowerSpiral Szeminárium videófelvételét, akkor ajándékba kapja Tomán József, a céges szervezetfejlesztés, folyamatoptimalizálás, rendszerépítés és feladatkiosztás szakértőjének 100 élethelyzetből álló gyűjteményét - gondolkodásfejlesztő kártyákat. Ez a különleges csomag konkrét alapelvekkel, technikákkal, eljárásokkal, nézőpontokkal segít felkészülni szinte minden helyzetre, ami csak előfordulhat a cégében.

Remek kiegészítése a PowerSpiral Stratégiai Döntési Rendszernek!

Sikerült döntenie?

Itt tud jelentkezni a PowerSpiral Szemináriumra

A rendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot:

A videókból azonnal használható tudást fog kapni, ezért ez a befektetése gyorsan és sokszorosan fog megtérülni.

Hadd legyek kíméletlenül őszinte:

Sosem fog tudni kikerülni a mókuskerékből, sosem fog tudni nagyobb sebességfokozatra kapcsolni, ha nem a megfelelő SORRENDBEN akarja az erőforrásokat egymásra építeni.

Banális dolognak tűnhet, de mivel egy rejtett szabályról van szó, így átsiklunk fölötte a hétköznapokban, és csak nem értjük, miért nem megy úgy a cégünk, ahogy szeretnénk.

10-ből 8-szor itt van a probléma a cégek életében:

Úgyhogy itt az ideje megismerkedni e probléma megoldásával:

A cégvezető elsődleges feladata, hogy minden erőforrást biztosítson az adott projekt számára, ami csak szükséges (Pénzt, paripát, fegyvert)

Csupán egyetlen helyes sorrend létezik, ahogy az erőforrásokat egymásra tudjuk építeni annak érdekében, hogy erősítsék egymás hatásait

A legtöbb vállalkozó ott hibázik, hogy az általa rendszerbe állított erőforrások kifejezetten GYENGÍTIK egymás hatását (és egy idő után elindul a cég a lejtőn). Csak pár általános példa, ezer ilyet lehetne mondani:

A legtöbben ördögi körként érzékelik a mindennapokban ezt a problémát:

“Nincs időnk fejleszteni, mert hajtani kell a pénzért - de nincs pénzünk, mert nem tudunk eleget fejleszteni.”

Íme a PowerSpiral Strategic Decision System

Magyarul: Erőforráskör - mely tökéletes tudatosságot ad nekünk a döntéseinkhez, a cégvezetéshez a mindennapokban

Egy biztos: jó döntéseknek jó következménye, rossz döntéseknek rossz következménye van.

Hosszú távon csakis úgy tudunk sikert elérni, ha zsinórban, azaz folyamatosan helyes döntéseket hozunk - és ezt nem lehet a véletlenre, vagy megérzésekre, vagy a pillanatnyi helyzetelemzésére bízni!

Ha nem tart ott a cége, ahol már rég szeretné, az azért van, mert nem volt minden döntése helyénvaló - igaz, vagy igaz?

Összesen 11 Erőforrás létezik, melyeket a megfelelő sorrendben és módon beindítva képesek lehetünk a teljes cégünket a gyorsítósávra állítani - ráadásul meglehetősen rövid idő alatt

Viszont mondok pár rémisztő TÉNYT ezzel kapcsolatban

Ez a lefelé tartó, önmagát erősítő spirál effektus, rövidebb nevén a LESPIRÁL.

A PowerSpiral-lal a felfelé tartó, önmagát erősítő körre fogja tudni helyezni a cégét

Ehhez viszont muszáj tisztában lennie azzal, hogy

A legtöbb vállalkozónak valójában semmiféle bevált rendszere nincs arra, hogyan hozzon döntéseket, fontos döntéseket a cégében! Önnek van ilyen jól működő metodikája, van olyan szabályrendszere, amire bármikor számíthat? Mégis mi alapján vezeti a cégét a mindennapokban???

Hadd mutassam meg, mire tudja majd használni ezt a technikát a mindennapokban:


A PowerSpiral Stratégiai Döntési Rendszert többek között az alábbi esetekben tudja majd használni a mindennapok során. Melyik érvényes most leginkább Önre?

11, Használhatja akkor, ha tudni szeretné, hol akad a cége, hol van gátolva az áramlás (FLOW)

A PowerSpiral technika pontosan rá fog mutatni, melyik Erőforrásnál van probléma a cégében a 11 közül, mi az, ami nem engedi a teljes rendszert megmozdulni

Ezzel szemben a feladatunk az lenne, hogy

Ez a felfelé tartó, önmagát erősítő spirál effektus, rövidebb nevén a FELSPIRÁL.

Ezért égetően szükségünk lenne egy pontos rendszerre, egy pontos útmutatóra, melyet minden fontos döntésünkkor segítségül hívhatunk - egy pontos metodikára, melyre a cégünk stratégiai döntéseit alapozhatjuk

Létezik egy egzakt módszertan, ami alapján a kisebb-nagyobb (de főként a stratégiai szintű) döntéseinket - azt kell mondanom - hiba nélkül meg tudjuk hozni.

Ha Ön megérti ezt a döntési mechanizmust, ha megtanulja az ún. PowerSpiral (Erőforráskör) döntéshozatali technikát, azzal meg tudja sokszorozni cége túlélési esélyeit bármilyen gazdasági környezetben!

A kulcs abban van, hogy a PowerSpiral döntési mechanizmus rávilágít a cégen belüli erőforrások közötti összefüggésekre, és a helyes sorrendben hozza azokat működésbe - ez óriási jelentőségű!

Elég pár rossz lépés, egy-két téves befektetés, néhány helytelen fejlesztés - és a teljes cégünket máris kivégeztük!

Cégvezetőként képesnek kell lennünk zsinórban jó döntéseket hozni...

Tudta?

Sőt, a helyes döntések meghozatalával nagyon rövid idő alatt emelkedő pályára, a Gyorsítósávra tudja helyezni vállalkozását.

És következetes, helyes döntések sorával pedig el tudja érni azt is, hogy cége a felfelé tartó, önmagát erősítő spirálra kerüljön, hosszú távon. Ezzel a módszertannal ez könnyebb lesz, mint hinné - akkor is, ha most még nem látja az utat.

PowerSpiral Strategic Decision System Tanulja meg a leginnovatívabb stratégiai döntési rendszert, és állítsa cégét GYORSÍTÓSÁVRA pár hét alatt! Csakis profi döntésekkel helyezheti cégét az emelkedő spirálra!

Marketinginnovátor Exkluzív Szemináriumok - a legjobbak ajánlásával:

“Ha valakitől én is tudok tanulni, akkor az a Szász Matyi...”

Tomán József http://vallalkozasvezeto.hu

“Mátyás erőssége a rendszerező-képességében rejlik. Ez az igazi érték a tudásában!”

Csepregi Balázs http://marketingszoftverek.hu

“Szász Mátyás a legfelkészültebb előadó ma Magyarországon”

Schlingloff Sándor http://profitkepzo.hu

POWERSPIRAL STRATEGIC DECISION SYSTEM

A Tudományos Cégvezetés

Ön szerint ösztönösen jobb céget vezetni, vagy tudatosan?